Med ny teknik kommer nya möjligheter

Den nya tekniken har inneburit enorma fördelar för dagens företag. Inte nog med att man kan skapa en egen hemsida som man kan göra reklam och sprida information via, även ekonomiarbetet har blivit betydligt enklare. Ja, den tekniska revolutionen är till nytta både i ett företags interna arbete och i det externa arbetet att nå ut till kunder på olika sätt. Som vi nämnde har vi dels internets många möjligheter som en stor hjälp när det gäller att skapa hemsidor, hålla kontakt med kunder, återförsäljare och samarbetspartners via e-mail och liknande. Dessutom är tekniken till nytta när det kommer till det administrativa arbetet. I takt med att tekniken utvecklas dyker även nya produkter och tjänster upp på marknaden som kan underlätta ett företags arbete än mer. Några av dessa nyheter är två tjänster som kallas Salesboost och Workforce, som tillhandahålls av ett företag vid namn Jojka. Dessa tjänster går i korta drag ut på följande:

•    Man skickar SMS (till exempel unika erbjudanden) från datorn till kunder eller anställda.
•    Med detta verktyg kan man klippa och klistra in från Word-dokument, Excel-filer och liknande.
•    Det är ett faktum att få läser e-postreklam, däremot läser 95 % SMS inom 15 sekunder.
•    SMS kan schemaläggas, och skickas till alltifrån en person i taget till mer än 50 000.
•    Med Workforce når man sin fältpersonal snabbt och enkelt, och mottagaren kan acceptera, tidrapportera samt markera när arbetet är klart direkt via en iPhone-app eller via SMS.

Smidigare än såhär kan det väl knappast bli? Detta är garanterat en tjänst för de moderna företagen som vill ligga i framkant när det gäller den nya tekniken, och som dessutom värdesätter enkla metoder för att hålla kontakt med kunder och anställda!