Snygga till telefonen!

På bara ett par år har den smarta telefonen, ofta kallad för smartphone, blivit en självklar del i vår vardag. Snart har i princip alla en, och ingen kan förstå hur vi kunde leva innan de kom ut på marknaden. De är helt enkelt ett stort hjälpmedel till massor av människor. På dt.se har man pratat med ett gäng av lite äldre ålder som även dem inte kan leva utan mobiltelefoner:

Anita Högnäs, 85, berättar lyckligt att kontakten med barn, barnbarn och barnbarnsbarn blivit så mycket enklare och inte minst roligare, när bilder kan sändas och ta emot i mobiltelefonen. Hon har också fått lära sig att lägga in snabbval.

– Så när jag ska ringa min ena dotter trycker jag bara på trean, min andra dotter finns på fyran och ena sonen på femman. 112 har jag lagt in på tvåan. (Läs resten av artikeln här).

I och med att de smarta telefonerna har blivit populära har man även börjat bry sig om hur de ser ut. Det finns inte obegränsat med modeller, även om där finns så att man kan välja o vraka rätt friskt, och man vill därför skapa sig en personligare telefon då många man känner ofta har likadan. På exempelvis tezzo.se hittar man riktigt fina skins och skal som gör vilken telefon som helst till en riktigt snygg en! Det vill säga ett hett tips för den som inte riktigt vet vad den ska göra med sin telefon, men vet att den vill piffa till den.