Undvik skadad mobiltelefon

I dagens samhälle betyder mobiltelefonen allt och vi har med oss den var vi än går. Men när man använder mobilen så mycket, är risken stor att den går sönder. Vad gör man för att undvika detta?

8713016-broken-media

När Apples nya Iphone 6 plus lanserades fick den mycket kritik för att den lätt kunde böjas om man hade den i fickan. Varför de nya mobiltelefonerna kan böjas så lätt har att göra med att de är så tunna. Det har också att göra med att LCD-skärmarna är gjorda av fina främre och bakre glaspaneler. Om man vill ha en hel Iphone tipsar experter om att man ska placera den med displayen inåt. Men om man är rädd om telefonen bör man inte ha den alls i fickan eftersom den inte klarar av att man sätter sig på den. Läs mer.

Investera i bra skydd

För att undvika att telefonen böjs ska man alltså inte ha den i fickan. Vill man däremot skydda telefonen från att krossas, bör man investera i någon typ av skal eller fodral. Det finns mängder av varianter att köpa i olika modeller, färger och material. Vill man hitta något unikt bör man dock ge sig ut på internet och leta. Ett företag som erbjuder i princip allt man behöver för telefonen, inklusive bra skydd, är Phonelife. För att läsa om företaget och se ifall de har några erbjudanden rekommenderas att svänga förbi deras sociala medier.

Undvik vatten

Några andra saker man kan göra för att skydda mobiltelefonen från att gå sönder, tipsar man om i den här artikeln. Bland annat tipsar man om att inte gå och sms:a samtidigt. Det finns nämligen stor risk att man tappar mobilen när man koncentrerar sig på att gå och dessutom kan man göra illa sig om man inte är uppmärksam på vägen där man går. Det är även bra att hålla mobilen borta från vatten. När man ska till stranden är alltså en bok att föredra som underhållning.